Over Opleidingsinstituut Qwerty

IMG_3834-2Ik ben Thea Saris-Drüggen, staatsgediplomeerd docente en eigenaresse van Opleidingsinstituut Qwerty, dat computercursussen in Noord-Limburg verzorgt.

Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en als docente in het Lager- (LBO) en Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) ontdekte ik dat ik in mijn werk het liefst twee dingen combineer: de praktijk van het omgaan met computers en mijn vak, kennis overdragen. Daaruit ontstond in 1987 Opleidingsinstituut Qwerty.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring in het computeronderwijs en heb ik alle mogelijke doelgroepen wel eens les gegeven, van jongeren tot ouderen en bedrijven tot privépersonen. Voor mij als docente is het belangrijk dat de lesstof op een goede, duidelijke en vriendelijke manier wordt bijgebracht. Mijn persoonlijke aanpak wordt door cursisten als zeer positief ervaren en heeft veel enthousiaste reacties oplevert.

Wanneer u ervoor kiest een computercursus bij Opleidingsinstituut Qwerty te volgen, kunt u verzekerd zijn van professionele begeleiding. Eventuele computerangst behoort sowieso tot het verleden nadat u een van de cursussen heeft gevolgd.

Wilt u advies of heeft u vragen over de cursussen, neem dan vrijblijvend contact met me op.
Een overzicht over alle computercursussen die Qwerty verzorgt vindt u hier.

Opleidingsinstituut Qwerty is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Venlo: 12.03.46.13